Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Kuljetuspalvelut

Yrityksemme kuljetustoiminta aloitettiin huhtikuussa 2009, kun saimme hankittua tavaraliikenteen yhteisöluvan. Suoritamme kuljetuksia kippaavalla vaihtolavalaitteella varustetulla kuorma-autolla. Tällä hetkellä kalustomme soveltuu vaihtolavojen, soran-ja maa-ainesten, koneiden, autojen ja joissain määrin myös kappaletavaran kuljetuksiin. Laajennamme ja kehitämme kokoajan toimintaamme asiakkaiden toivomusten mukaan. Eli eikun soittamaan vaan niin katsotaan miten voimme palvella.

Ja jos emme pysty hoitamaan kyseessä olevaa kuljetustehtävää, niin yhteistyöverkostomme kautta löytyvät mm. sorakasetti-autot, koneenkuljetuslavetit, erikoiskuljetuskalusto, puuautot, pylväsauto ja eikoiskuljetuksiin saattoautot. Periaatteena on, että pyrimme palvelemaan kaikin mahdollisin keinoin.

Kuljetamme:

  • Sorat, mullat ja maa-ainekset

  • Koneet, traktorit ja muut laitteet

  • Rakennustarvikkeet

  • Hiekoitushiekat suoraan laatikoihin

  • Hiekkalaatikoiden hiekat vaihdettuna

Kesäkuun(2009) alussa olemme hankkineet nosturilla varustetun vaihtolavan. Nosturissa on ns.kahmari, jolla voimme suorittaa hiekkalaatikoiden hiekanvaihdot, hiekoituslaatikoiden täytöt sekä toimittaa täsmätoimituksena multaa, soraa, hiekkaa ja kuorikatetta. Rakennustavaroiden toimitus onnistuu nyt paremmin kun voimme purkaa kuorman ilman ulkopuolista apua.